Aangeboden: Vakantieboerderij, Sierra Nevada, Andalusie

Cortijo La Balsa is gelegen tussen de amandel- en olijfboomgaarden op de noordhellingen van de Sierra Nevada op 1200 meter hoogte in een schitterend wandelgebied. Aanvankelijk was de cortijo een geitenboerderij. In 2005 zijn we begonnen om de boerderij te veranderen in een boerenwoning. Het huis heeft haar naam te danken aan het naast het vakantiehuis gelegen waterbekken.
Cortijo La Balsa is erg geschikt voor het organiseren van culturele en creatieve activiteiten. Zowel binnen als buiten is hiervoor voldoende ruimte beschikbaar. We hebben plaats voor zon 10-15 personen en we hebben een grote en hoge zaal, 10 bij 10 meter, ingericht voor activiteiten. Voor de gemeenschappelijke woonkeuken ligt een ruim terras met uitzicht op onze door amandelbomen omzoomde olijfboomgaard en de bijna altijd besneeuwde toppen van de Picón de Jeres en de Puerto del Lobo. De woonkeuken heeft een houtkachel en een zithoek. Je kunt bij ons kiezen om zelf te koken, maar we kunnen in overleg ook voor ontbijt en/of een hoofdmaaltijd zorgen. De cortijo is geen luxe villa. Ons zwembad is in het dorp en we delen het met de andere streekgenoten, maar we hebben natuurlijk wel warm- en koud stromend water, douches, toiletten, wifi, koelkasten, een vriezer en een was- en afwasautomaat...Kosten: Vaste prijs € 10,-Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.
Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:14-04-2014 om 10:59u
Door:marion aerts
Bekeken door: 2241 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:amstedam
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u in contact komen met de aanbieder.

Vaste prijs € 10,-
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.